Termeni și condiții

Definirea termenilor

Adaconi.ro- platforma online de prezentare a firmei S.C. ADACONI S.R.L., persoană juridică cu sediul social în Hațeg, str. Ciprian Porumbescu, nr. 14, jud. Hunedoara, nr. ordine în Registrul Comerțului J20/1347/1991, CUI 2143414.                                                        

Vizitator site- orice entitate juridică (persoană fizică sau persoană juridică) care navighează pe site-ul Adaconi.ro

Cont- identitatea unei entități pe site-ul Adaconi.ro căreia îi corespunde o adresă de e-mail și o parolă. Prin intermediul acestui cont se poate abona la un newsletter unde veți fi la curent cu toate noutățile despre compania noastră.

Utilizator- orice persoană (fizică/juridică) care în urma procesului de creare a unui cont personal și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului nostru din secțiunea Termeni și Condiții

Ofertă- acțiune de a expune în scop comercial un produs cu o reducere de preț, pentru o perioadă stabilită și limitată de către vânzător.

Site- domeniul virtual www.adaconi.ro și subdomeniile acestuia

Favorite- secțiune din contul personal în care se pot adăuga produse pentru a putea fi accesate mai ușor, dar și pentru a putea primii notificări referitoare la disponibilitatea produsului, prețul acestuia și nu numai.

Opinie- o evaluare scrisă a unui utilizator despre un anumit produs, evaluare scrisă în urma experienței și folosirii personale.

Newsletter- mijloc de informare periodic, prin intermediul unui e-mail asupra unor informații despre anumite produse (reduceri, lichidări de stoc, oferte speciale, etc.).

Limitarea obligațiilor pentru produse și servicii

    S.C. ADACONI S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului în ce privesc specificațiile și pozele produselor prezentate fără a-și notifica utilizatorii înainte. De asemenea nu putem garanta în proporție de 100% disponibilitatea în stoc a tuturor produselor tot timpul, de aceea veți fi notificat (telefonic sau prin e-mail) de orice neconcordanță a stocurilor de pe site-ul nostru.

Confidențialitatea Informațiilor

    Datele personale ale fiecărui cumpărător sunt înregistrate în baza de date a siteului și sunt folosite strict pentru a întocmi acte necesare unei tranzacții, transport și/sau studii de marketing în cadrul companiei S.C. ADACONI S.R.L.

    Compania își asumă responsabilitatea de a nu înstrăina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.adaconi.ro, acestea pot fi transmise doar autorităților responsabile cu verificarea tranzacțiilor comerciale, numai în scopuri justificate.

    Datele dumneavoastră personale mai pot fii folosite de către compania S.C. ADACONI S.R.L. pentru a vă trimite materiale comerciale de tip reclamă sau informații deosebite în format electronic. Aveți oricând posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

Ce tip de informații personale colectăm:

Putem colecta următoarele categorii de date personale:

– numele și denumirea persoanei fizice sau a companiei

– informațiile de contact (nr. telefon și/sau email)

– informații cu caracter demografic precum codul poștal, adresa, numărul de telefon

– alte informații utile pentru sondaje și/sau oferte promoționale

    Aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

    Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.

    În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizam datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin telefon la adresa de e-mail: secretariat@adaconi.ro