Redeschidere magazin Adaconi Hațeg

Prima întâlnire cu bloggeri la Adaconi – „O vară creativă alături de DACOart”
06/09/2016
Eveniment Adaconi „25 de ani cu oameni speciali”
23/09/2016
Show all

Redeschidere magazin Adaconi Hațeg

Dorim ca întreaga activitate a firmei să reflecte valorile sale: integritate, excelență și respect pentru oameni. Astfel, am decis ca magazinul Adaconi din Hațeg să se ridice la standarde mai înalte. În perioada 11 iulie – 24 august acesta a fost renovat, iar în data de 25 august am sărbătorit redeschiderea sa.

Spațiul a fost schimbat complet, prin proiectul de reamenajare coordonat de Adelina Neiconi. Zugrăveala, mobilierul, modalitatea de cumpărare și inclusive software-ul sunt noi. Acum clienții cunosc o atmosferă mai elegantă și au acces direct la produse prin sistemul de autoservire. Fetele noastre rămân la dispoziția cumpărătorilor, însă ei vor pregăti independent coșul cu cele necesare.

Magazinul a fost modernizat cu ajutorul designerilor Flavius Boiant și Sânziana Botescu, cărora le mulțumim pentru implicare și atenția acordată inclusiv celor mai mici detalii.

„Învățăm din fiecare proiect pe care îl facem, dar voi ne-ați demonstrat prin puterea exemplului că și în această țară, încercată, printre altele, de mentalități și sisteme greoaie, se poate face performanță prin devotament și multă muncă. Leadership-ul vostru este exemplar. Mulțumesc pentru oportunitatea de a lucra împreuna cu voi!” – Flavius Boiant

De asemenea, am colaborat cu firma Studioline Deva pentru mobilier, iar câteva dintre detaliile sale au fost realizate de firma Artifex SRL din Mintia. În continuare, am lucrat cu magister.ro pentru noul software. Suntem mulțumiți de ceea ce am reușit să realizăm împreună.

Magazinul Adaconi din Hațeg este specializat în rechizite, birotică, art&crafts, cadouri, bijuterii și articole de uz personal. Prin produsele disponibile reușim să răspundem constant la nevoile clienților noștri, majoritatea hațegani.

„Există oameni și locuri care devin, în timp, adevărate embleme. Ca și alte firme din Hațeg, magazinul Adaconi face parte din această categorie. “De unde să cumpăr cele mai bune rechizite pentru școală? Mergi la Adaconi!” sau “Unde aș putea să găsesc un cadou special pentru soția mea/soțul meu? Cu siguranța, la Adaconi!”. De ceva vreme, ne mândrim cu toții că magazinul Adaconi este al nostru: al Hațegului și al hațeganilor. Iar astăzi, după câteva săptămâni în care ne-a lipsit, am avut bucuria să pășim într-un spațiu cu totul nou. De nerecunoscut. Luminos, distins și foarte elegant. Singurele constante sunt produsele de calitate și zâmbetele pe care ni le oferă, de după tejghea, minunatele doamne și domnișoare. Felicitări, Adaconi!” – Anca Rusu

În 25 august am întâmpinat clienții la redeschidere cu un covor roșu, prăjituri, cadouri și alte surprize. Evenimentul a adus aproape prieteni și familii. Prețuim relațiile cu cumpărătorii noștri și în prezent, pe lângă produse de calitate, le oferim o experiență mai plăcută în magazin.

Vă invităm să vizualizați câteva poze de la redeschiderea magazinului, pe pagina de Facebook Adaconi.