Recomandări

II Afemeii Elena

Piatra Neamț


E o firma cunoscută, peste tot e renumită, ADACONI o numesc. Rechizite... Nu-i lipsesc! La ghiozdane calitate, la caiete... bune toate! Ce sa spun papetărie, e pe alese, nebunie! Iar echipa e de fier. că-i director sau șofer, din depozit sau la acte, Toți muncesc pe brânci mai frate! Doar o vorba sa mai spun: ca Bogdan.... e cel mai bun! Și mai vreau sa mulțumesc: Mihăiță te iubesc!!!

Jao Ro SRL

Botoșani


Poți „auzi” de ceva sau despre cineva în diferite moduri și mai ales diferite lucruri. Nouă, Adaconi ne-a fost recomandat de un prieten, un foarte bun prieten. Anii au trecut și „baieții în tricouri vișinii” nu ne mai sunt doar colaboratori, ci prieteni, FOARTE BUNI PRIETENI.

II Arnold Elena

Piatra Neamț


În Iașul mult iubit O mândră firma am întâlnit. Echipa dragă, Adaconi îi spune! Eu zic: loialitate, calitate și renume.

SC Andra Domino SRL

Curtea de Argeș


Despre colaborarea cu oamenii care lucrează în această firmă, numai lucruri de bine, seriozitate maximă, agenţi foarte bine informaţi în legătură cu produsele şi foarte amabili. Recomandăm cu încredere să colaboraţi cu firma Adaconi!

SC Integrated Media Systems SRL

Râmnicu Vâlcea


Am trăit experienţe frumoase alături de Adaconi! Relaţia cu domnul Traian este una impecabilă. Apreciem la Adaconi constanţa în aprovizionare şi faptul că există stocuri. De asemenea, apreciem diversitatea produselor.

SC Belltom Papyrus SRL

Oradea


Am si primit creioanele cerute ieri si livrate prin curier. Sunteti cei mai buni! Asa repede, promtitudine si tot timpul ne ajutati cu orice cerere. Jos palaria! 😀 Va multumim muuult de tot!

SC Cami Invest SRL

Alba Iulia


Dupa 10 ani de colaborare cu Adaconi, putem spune ca am dezvoltat o relatie de prietenie. Colaborarea cu agentii, dl Ciprian (primul agent cu care am lucrat), dl Dorel si Vlad, este excelenta. Fiecare isi cunoaste meseria si produsele firmei, rezolva rapid orice problema. De asemenea, nu putem sa nu mentionam si colaborarea telefonica cu dl Cristea, la care apelam intotdeauna cu incredere. Apreciem la Adaconi promtitudinea, calitatea produselor si faptul ca intotdeauna au produse noi si incearca sa satisfaca cerintele clientilor. Ar mai fi multe de spus, dar acum va lasam doar cu recomandarea sa apelati cu incredere la Adaconi si nu veti fi dezamagiti.

II Cosma Cristina Georgiana


Colaborarea cu firma ADACONI a decurs în condiţii foarte bune. Comenzile de marfă au fost recepţionate la timp, iar agenţii de distribuţie au fost prompţi în livrarea coletelor. De ce să recomandăm ADACONI şi altor firme? Pentru că e o plăcere să lucrăm cu dumneavoastră şi cu echipa ADACONI, iar produsele distribuite au o calitate bună şi preţuri moderate. Mulţumim ADACONI pentru buna colaborare!