Prima întâlnire cu bloggeri la Adaconi – „O vară creativă alături de DACOart”

Redeschidere magazin Adaconi Hațeg
14/09/2016
Show all

Prima întâlnire cu bloggeri la Adaconi – „O vară creativă alături de DACOart”

La Adaconi ne bucurăm de întâlnirile cu oamenii motivați, creativi și dornici să își depășească limitele. Astfel, pornind de la inițiativa departamentului de social media, în perioada 19-21 august, am organizat un weekend interactiv la Hațeg.

Invitatele noastre au fost cinci bloggerițe din România: Alina Bârțan (AliCards and Crafts), Ana-Maria Duță (Solnița cu vise), Cristina Hornoiu (Talente De Năzdrăvani), Cristina Ologeanu (Blogulmamei.ro) și Maria Raita (Lollyrot Scrapbooking). Fetele, deși prezente în domenii profesionale diferite, împărtășesc pasiunea pentru handmade. Ele au descoperit îndeaproape firma noastră și brandul DACOart. DACOart asigură materiale pentru toți utilizatorii din lumea craft-ului. La evenimentul nostru am reușit să luăm contact cu fiecare categorie de vârstă. Cea a junioarelor a fost reprezentată de Iris, mezina de la Talente de Năzdrăvani, și de Alexia, fiica Cristinei Ologeanu.

Evenimentul a început printr-o activitate informală, prin care ne-am cunoscut reciproc. Astfel, am reușit din prima seară să discutăm deschis și să vizităm noul depozit din Hațeg.

Sâmbăta au avut loc activitățile principale. Dimineața a început cu prezentări și sesiuni de discuții despre cum ne putem îmbunătăți produsele și relația cu consumatorii finali. De asemenea, Mircea Neiconi, manager general Adaconi, a expus parcursul firmei, susținut de muncă și de pasiune.

În a doua parte a zilei, am organizat un atelier de craft, unde am lucrat proiecte cu temă de vară. Pe parcursul său, am continuat conversația și au fost testate noile produse DACOart. În continuare, am vizitat împrejurimile Hațegului, ghidați de Cristian Ciobanu, administrator de patrimoniu la Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului. Adaconi susține comunitatea locală și inițiativele voluntarilor de la Geoparc.

În ultima zi, am primit și oferit feeback. La prânz, ne-am spus „Pe curând!”, încântați de prima întâlnire cu bloggerițele de craft, prezente pentru o nouă experiență alături de DACOart.

Iată și un rezumat al impresiilor, însoțit de link-urile către articolele participantelor:

„Am fost plăcut surprinsă să aflu că Adaconi este un business de familie. Atmosfera de acolo este foarte prietenoasă și simți bucuria oamenilor pentru ceea ce fac. Am avut oportunitatea de a povesti cu ei despre produsele și viziunea lor, de a împărtăși impresii și experiențe.” – Alina Bârțan (ARTICOL disponibil aici.)

„Mi-a plăcut această experiență, fiind și primul eveniment de craft la care am participat. E de apreciat atunci când o firmă are o astfel de inițiativă și este interesată de părerile bloggerilor care își desfășoară pasiunea. M-am bucurat să întâlnesc persoane cu abilități creative, dispuse să îmi ofere sfaturi și  ponturi pentru a crea mai ușor anumite obiect.” – Solnița cu Vise (ARTICOL disponibil aici.)

„Ce am descoperit eu la Hațeg?  O echipă foarte tânără, dar profi. De fapt, nu o echipă, ci o familie. M-a surprins plăcut faptul că omul din spatele Adaconi se prezenta pe numele mic, iar fetele lui (angajatele) nu îl gratulau cu ”șefu’” sau cu ”domnul”, așa cum se face pe la București, ci îi spuneau simplu: Mircică.” – Cristina Ologeanu (ARTICOL disponibil aici.)

Cu surprindere și încântare am acceptat invitația de a participa la evenimentul organizat de Adaconi și de echipa DACOart. Am avut plăcerea de a descoperi produse noi, oameni frumoși și o dorință mare de-a extinde această ramură a papetăriei. Sper ca viitorul să ne aduca din nou împreună.” – Maria Raita (ARTICOL disponibil aici.)

„Vizita la Adaconi a fost pentru mine ocazia de a cunoaște oamenii cu care colaborez demult, și pe care i-am văzut punând suflet în ceea ce fac, implicându-se, și dorindu-și să facă lucrurile „altfel” pentru noi, utilizatorii finali.” – Cristina Hornoiu (ARTICOL disponibil aici.)

DACOart dorește să fie mai aproape de oamenii din comunitatea online și reușește treptat ceea ce își propune. Vă invităm să descoperiți mai multe impresii și fotografii de la întâlnire, căutând #varacuDACOart pe Facebook!