“Povestea Adaconi” – reportaj Digi24

Adaconi desfășoară campania umanitară ”Fă un copil din Africa fericit!”
25/07/2017
Lumea excelenței
09/01/2019
Show all

“Povestea Adaconi” – reportaj Digi24

În vara anului 2018, Digi24 a realizat un reportaj despre “Povestea Adaconi” și a fost difuzat în cadrul emisiunii România Fast Forward cu Sergiu Voicu.

Povestea de familie, care s-a născut în Hațeg și a continuat spre o rețea națională de birotică și papetărie are ca personaj principal pe antreprenorul Mircea Neiconi, care urmăndu-și visul și chemarea, a pornit în lumea afacerilor motivat de 3 valori esențiale în viața lui: integritate, excelență și respect pentru oameni.

A crezut că poate pune la temelia afacerii valori creștine și a reușit ca în cei 27 de ani de activitate să se bazeze pe ele și să-și motiveze angajații să facă la fel.

După Revoluție au deschis primul magazin privat din orașul Hațeg, unde vindeau de toate, de la mancare la televizoare. Apoi au produs și montat jaluzele pentru aproximativ 2 ani, urmând să se axeze pe distribuție de birotică și papetărie.

Ade și Mircică (așa cum angajații le spun) ne vorbesc despre cum au ajuns prima firmă de distributie din România și care a fost parcursul lor spre excelență în ceea ce fac.

Povestea afacerii Adaconi și a familiei sale o puteți viziona aici:

Sursa reportaj: www.digi24.ro

Adaconi lucrează în domeniul oamenilor, servindu-i cu papetărie.