Lumea excelenței

“Povestea Adaconi” – reportaj Digi24
21/12/2018
Experiența Adaconi la Târgul Paperworld din Frankfurt
09/03/2019
Show all

Lumea excelenței

Pentru că Adaconi nu ar exista fără parteneri, fără relații frumoase și valoroase cu ei, ne păstrăm tradiția de a celebra împreună și de a ne desprinde de rutina zilnică.

În iunie 2018, Theodora Golf Club din Alba Iulia ne-a găzduit și am petrecut două zile memorabile de celebrare a valorilor și a oamenilor, de prezentare a brandurilor și a produselor, dar și de relaxare și relaționare.

Iar în lumea excelenței am încercat un sport nou, golful și cu ocazia Centenarului am făcut o vizită Cetății Alba Carolina.

Excelența este o artă câștigată prin antrenare și deprindere. Anul 2018 a fost pentru noi anul excelenței și în firma noastră promovăm valori și branduri care merg pe drumul excelenței.

“Obișnuiesc să spun că pentru Adaconi, valorile sunt foarte importante și că suntem dispuși să renunțăm la profit, poate chiar la afacere, dar nu la ele.” Mircea Neiconi – director general Adaconi.

Spre seara ne-am bucurat împreună de concertul susținut cu excelență de către Paula Seling, am cântat și am dansat împreună, am strâns relațiile și am servit o cină festivă.

Excelența și țintele înalte nu le putem atinge de unii singuri, de aceea, acest eveniment s-a dorit a fi un prilej potrivit pentru a le mulțumi colaboratorilor pentru parteneriate veritabile și pentru că fac parte din drumul nostru spre excelență!

Lumea excelenței este despre oamenii care fac parte din ea!

Aici puteți urmări un video realizat de către Anghel Brothers Studios:

*producție eveniment: Creative Escape Productions

*aranjamente florale și decor: Creative Wife Designs

*fotografi: se Ruth Photography