Mărțișorul meu salvează vieți – Adaconi se alătură campaniei Asociației Dăruiește Viață

Experiența Adaconi la Târgul Paperworld din Frankfurt
09/03/2019
Show all

Mărțișorul meu salvează vieți – Adaconi se alătură campaniei Asociației Dăruiește Viață

Anul acesta Adaconi a investit într-un mărțișor diferit, astfel că, în locul cadourilor, florilor și ciocolatei, le-am invitat pe angajatele și colaboratoarele noastre să fie parte a unei acțiuni care dăruiește viață. 

Bugetul alocat celor 3500 de doamne și domnișoare care vând produsele DACO sau sunt partenere într-un fel sau altul cu Adaconi, a fost triplat, ajungând la suma de 10000 euro și trimis înspre primul Spital de Oncologie și Radiologie Pediatrică din România. 

Campania s-a desfășurat în prima săptămână din luna martie, iar ca simbol, doamnele au purtat în această perioadă o insignă inscripționată cu mesajul “Mărțișorul meu salvează vieți”. Ele au devenit astfel, alături de firmă, fondatoare ale unității spitalicești construite în București, de Asociația Dăruiește Viață.

“Obișnuiesc să spun că pentru firma pe care o conduc de aproape 30 de ani, valorile sunt foarte importante și că suntem dispuși să renunțăm la profit, poate chiar la afacere, dar nu la ele. Pentru noi, integritatea, exceleța și respectul sunt cele care ne călăuzesc în drumul nostru, și îmi place să cred că oamenii minunați cu care interacționăm înțeleg exact și le trăiesc împreună cu noi. Ideea aceasta, de a înlocui mărțișorul cu o faptă bună, un gest care poate ajuta o cauză nobilă, făcut de oameni pentru oameni, este în concordanță deplină cu crezul nostru, iar atunci când am auzit despre campania Asociației Dăruiește Viață, nu am putut rămâne indiferent. îmi doresc ca “Mărțișorul” nostru, oferit din toată inima, să le emoționeze pe doamne, iar dacă sunt interesate să afle mai multe informații, le invit să acceseze site-ul www.daruiesteviata.ro. Crezând în puterea exemplului, am nădejdea că și alte firme din județ, conduse de oameni cu inima deschisă, vor alege să se alăture unor astfel de campanii” – Mircea Neiconi, fondator & CEO Adaconi. 

Mai multe detalii despre campania Asociației Dăruiește Viață la acest link.