Experiența Adaconi la Târgul Paperworld din Frankfurt

Lumea excelenței
09/01/2019
Mărțișorul meu salvează vieți – Adaconi se alătură campaniei Asociației Dăruiește Viață
19/03/2019
Show all

Experiența Adaconi la Târgul Paperworld din Frankfurt

Toate tendințele și inovațiile din industrie se reunesc într-un singur loc, la Paperworld – cel mai mare târg internațional pentru papetărie, birotică și instrumente de scris.

Pentru producătorii majori de mărci sau pentru noii veniți internaționali, Paperworld, cu diversitatea sa unică de produse, este cel mai important punct de întâlnire al industriei și sursă de inspirație pentru comerțul engros și cu amănuntul, precum și pentru cumpărătorii corporativi.

Adaconi a făcut un pas important și a ieșit oficial pe piața internațională de papetărie, prin brandul propriu DACO, iar acest moment este parte din ținta înaltă pe care am ridicat-o cu 28 de ani în urmă, sub sloganul: “Adaconi – Visul scrisului și al hârtiei.”

Timp de patru zile, produsele DACO au fost expuse într-un stand cochet și modern, inscripționat cu sloganul “DACO brings joy to your hobby, to school, to your office!”

Am urmărit direcția viziunii multinaționale, fiind ghidați de valorile noastre: integritate, excelență și respect pentru oameni, iar acum sărbătorim cu bucurie un pas important din acest drum.

“Drumul spre viziunea noastră si trairea valorilor nu ar fi posibile fara o echipă care crede in ele . Secretul este comunitatea ADACONI (noi ii spunem familie) in care fiecare “rotița” este importantă si prețuită și este mult mai mult decat un simplu angajat: este PARTE DIN VISUL CARE NU AR EXISTA FARA EA. Va mulțumesc tuturor! și … mergem mai departe!” – Mircea Neiconi, director general Adaconi

Mulțumim:
– Milani Design & Consulting pentru efectuarea de concept și de design a standului DACO;
– XDS Impressive. Exhibiting. Solutions pentru construirea standului