Eveniment Adaconi „25 de ani cu oameni speciali”

Redeschidere magazin Adaconi Hațeg
14/09/2016
A apărut…Dispărel!
30/09/2016
Show all

Eveniment Adaconi „25 de ani cu oameni speciali”

Compania noastră a sărbătorit în 8 iulie „25 de ani cu oameni speciali”. De asemenea, am decis să marcăm ziua și cu deschiderea noului depozit de papetărie din Hațeg, acum cel mai mare din centrul și vestul țării.

Evenimentul aniversar s-a desfășurat sub sloganul „domni și doamne care servesc domni și doamne”.

„Adaconi este o forță, pentru că lucrăm împreună, pentru că avem valori comune și pentru că ne trăim valorile. Pentru că nu alergăm la întâmplare, ci avem o direcție și o țintă comună… În limbajul papetăriei, pixurile nu comunică cu stilourile, relațiile adevărate sunt între oamenii care stau în spatele firmelor. Pentru anul acesta am preluat un motto al lui Horts Schulze, fostul președinte al rețelei Ritz Carlton Hotels: „domni și doamne care servesc domni și doamne”, fiindcă ne dorim relații bazate pe respect pentru firmele și pentru oamenii cu care lucrăm. E clar că în spatele fiecărui om este o funcție, deoarece e singurul mod corect de a funcționa ca organizație. Dar, deasupra acestor funcții, am vrea să fim domni și doamne care vă servesc pe dumneavoastră ca pe adevărați domni și doamne” – Mircea Neiconi, manager general Adaconi.

Invitații noștri au fost angajații Adaconi din întreaga țară și clienții de top ai firmei.

Unul dintre cele mai importante momente petrecute împreună a fost inaugurarea noului depozit din Hațeg. Spațiul cu suprafața de 1.200 mp. a găzduit în jur de 250 de invitați, la evenimentul produs de Cătălin Chiciudean. După tăierea panglicii, cei prezenți s-au adunat pentru a descoperi prezentările personale ale oamenilor din firmă. Adaconi încurajează autenticitatea, iar angajații săi au demonstrat că aceasta este o valoare pentru ei.

În continuarea momentelor artistice pregătite de echipa Adaconi, a fost ceea ce Mircea Neiconi a numit: „o vorbire care ne-a captat”. Prezentă la evenimentul companiei, Oana Marinescu, expert în comunicare, a precizat: „Cred că sunt la cel mai fascinant eveniment de leadership la care am fost eu. Cel mai autentic. Iar eu trebuie să țin un speech după-amiază, după niște oameni care își pun viața în brațele audienței lor chiar acum. Greu, dar frumos. Mulțumesc, Adaconi, că m-ai provocat să fiu alături de voi, la aniversarea a 25 de ani!”.

Mai târziu, ne-am destins în aer liber, la munte. Muzica lui Cristian Cazacu și a trupei lui ne-a oferit energie, împreună cu limonada, fructele și grătarele pregătite. Am încheiat ziua cu un tort aniversar și un foc de tabără, în jurul cărora ne-am strâns OAMENII: membri ai familiei, prieteni, colegi și parteneri de afaceri.

Vă invităm să vedeți pozele realizate de Sorin Popa, disponibile pe Facebook, AICI.

Evenimentul a fost prezentat în presa locală și națională de: Știrile ProTvAvântul LiberGlasul HunedoareiZiarul ExclusivHunedoara Liberăși nu numai.