„Cum să rămâi motivat într-o lume demotivantă?” – seminar dedicat tinerilor activi din Hațeg

A apărut…Dispărel!
30/09/2016
Adaconi desfășoară campania umanitară ”Fă un copil din Africa fericit!”
25/07/2017
Show all

„Cum să rămâi motivat într-o lume demotivantă?” – seminar dedicat tinerilor activi din Hațeg

Compania Adaconi, în parteneriat cu Quo Vadis Youth, a organizat un eveniment de dezvoltare personală cu tema motivației, vineri, 9 iunie 2017, la sediul firmei din orașul Hațeg.

Seminarul face parte din seria de cursuri prin care organizațiile investesc în liceenii cu activități remarcabile în Țara Hațegului. Scopul este de a răsplăti dedicarea adolescenților, membri în diferite cluburi și ONG-uri locale, și de a dezvolta relații de încredere în comunitate.

„Visul vieții mele este să creez, să fiu parte și să ajut contexte în care tinerii cresc și se dezvoltă. Cred că astfel putem construi o lume mai bună”, a declarat Mircea Neiconi, Director General Adaconi.

Seminarul „Cum să rămâi motivat într-o lume demotivantă?” a cuprins un discurs susținut de Sebastian Văduva, Directorul de Departament al Facultății de Management și IT Griffiths din cadrul Universității Emanuel Oradea, și întreprinzător cu experiență internațională în domeniul vânzărilor și marketingului. De asemenea, au avut loc jocuri și discuții despre motivație ca act de voință cu valoare intrinsecă, au fost oferite sugestii practice și s-a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

La seminar au luat parte în jur de 45 de persoane, iar liceenii, împreună cu liderii lor, au primit la final un certificat de participare.

În februarie 2017, compania Adaconi a desfășurat evenimentul „Coechipierul ideal”, care a înregistrat cel mai mare număr de participanți – 60 de persoane și a folosit o sesiune video a Summitului Global de Conducere.